Srečanje presojevalcev E-Qalin

V ponedeljek, 23. avgusta 2021 smo se udeležili srečanja s presojevalci modela kakovosti E-Qalin, ter njihovo predstavnico ga. Mateja Hauser iz podjetja Q-Social ter z ga. Tanjo Imperl iz podjetja Firis.

Kot presojevalci so se srečanja udeležili g. Goran Frangež iz Doma dr. Jožeta Potrča Poljčane, ga. Snežana Poljšak iz Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna, ga. Kristina Katern iz Doma upokojencev Postojna, ga. Marlen Mikac Marić iz Doma za starije osobe »Kantrida« iz Hrvaške ter g. Domen Pociecha iz Varstveno delovnega centra Zasavje.

Namen srečanja je bila evalvacija dela preteklega leta, ki nam bo služila kot podlaga za izboljšave pri našem nadaljnjem delu. Predstavnica podjetja Skupina Fabrika, Jana Štrakl je predstavila pomembne novosti aplikacije Mapp za podporo pri izvedbi ocenjevanja in vodenja procesov po modelu kakovosti E-Qalin, ga. Mateja Hauser je predstavila ključne ugotovitve izvedenih presoj ter ga. Tanja Imperl pomembne novosti pri izvajanju ter izobraževanju za delo po E-Qalin.

Imeli smo lep in produktiven dan.