9. seja konzorcija projekta Heat-to-Fuel

19. in 20. oktobra 2021 je potekal 9. sestanek konzorcija projekta Heat-to-Fuel. Tokrat je sestanek potekal pri konzorcijskem partnerju RE-CORD v Firencah. Vsi udeleženci sestanka smo se močno veselili ponovnega snidenja v živo, saj sta zadnja 2 sestanka zaradi COVID-19 pandemije potekala preko spleta.

Prvi dan so po sedaj že ustaljenem poteku sestankov vsi konzorcijski partnerji predstavili opravljeno delo v svojih delovnih paketih ter predstavili prihajajoče delo z namenom lažje organizacije nalog z vsemi projektnimi partnerji. Nato je sledil ogled laboratorijev in raziskovalnih središč gostitelja sestanka, partnerja RE-CORD, kjer so nam pokazali njihov napredek dela in tehnološko dovršene naprave, s katerimi bodo doseženi cilji projekta Heat-to-Fuel. Drugi dan je potekala seja usmerjevalnega odbora (Steering Committee) in izpeljava ostalih individualnih sestankov vezanih na delovne pakete.

Vsi upamo, da bo naslednji in obenem zadnji sestanek konzorcija potekal na Dunaju, kjer se bomo vsi partnerji ponovno srečali in uspešno zaključili projekt Heat-to-Fuel, ki se v vseh letih sodelovanja močno razvil in napredoval.